Utilaje viticole Agromet la targul Tecnovid

Combinatoarele si grapele cu discuri pentru viticultura sunt prezentate aceasta saptamana la targul Tecnovid 2013 care se desfasoara din 12 pana in 15 februarie in Zaragoza, Spania.

Producatorul spaniol de utilaje viticole, Agromet, participa aceasta saptamana la Tecnovid, Salonul International de Utilaje si Echipamente pentru Viticultura din Spania.


Acest eveniment este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante din vestul Europei reusind sa adune cele mai prestigioase companii din sectorul viticol.


Agromet isi va expune utilajele in Sala 6, Strada I/J, Stand nr. 15-18 prezentand publicului diferite modele de combinatoare si grape cu discuri pentru viticultura, utilaje folosite cu succes in unele dintre cele mai mari plantatii de vita de vie din Franta, Spania sau Italia.


Pe langa Agromet, aproximativ o mie de companii isi vor prezenta utilajele si echipamentele viticole la targul din Zaragoza, organizatorii reusind sa uneasca patru evenimente intr-unul singur.

 

Astfel ca, pe durata acestor zile, toti cei interesati de viticultura si pomicultura vor putea admira ultimele tehnologii si inovatii si se vor putea informa in legatura cu aplicarea si utilizarea celor mai productive tehnici din domeniu.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu