Utilaje Agricole pentru Vita-De-Vie

Agromet produce utilaje agricole pentru lucrarea pamantului in Vita-de-vie

In cazul in care va ocupati cu Viticultura sau va intereseaza mai multe detalii in acest domeniu, noi va putem oferii informatii despre utilajele de care aveti nevoie pentru pregatirea solului in Vita-de-vie.

 

Este bine-stiut faptul ca in orice ramura a agriculturii ne-am uita, unul dintre cele mai importante roluri il joaca utilajele agricole folosite pentru lucrarea pamantului. La fel si in Viticultura. Este extrem de important sa oferim pamantului tratamentele necesare si sa il lucram corespunzator, cu utilajele potrivite.

 

Mai stim si ca in Uniunea Europeana, Romania ocupa locul 5 la suprafata viticola si locul 6 la productia de struguri si vin, cu cca 215.000 ha (1,6% din intreaga sufrafata agricola).

Deci, stam destul de bine in acest domeniu, cu toate ca multi ne amintim cu induiosare de vremurile in care toate dealurile erau perfect aliniate, de randurile interminabile de butasi tineri si roditori.

 

Ceea ce ne mai trebuie este bunavointa, ambitie, cunostinte si...niste banuti.

 

Ca sa faci si ceva profit, trebuie sa investesti....si mai ales sa investesti bine.....

 

Au trecut vremurile cand fiecare inventa cate ceva ca sa isi adapteze grapele sau mai stiu eu ce minuni, in functie de ce avea de facut. Fiecare utilaj e bun pentru munca pentru care a fost proiectat, la fel cum ochii sunt facuti pentru vazut si urechile pentru auzit.

 

Agromet va recomanda aceste utilaje agricole special proiectate si construite pentru lucrarea pamantului in vita-de-vie: Combinator, Scarificator, Grapa cu Discuri, Nivelator.

 

Respectele noastre!

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu