Sommet de l´elevage - Targul dedicat utilajelor si cresterii animalelor este pe punctul de a incepe

Editia cu numarul 21 al celui mai mare targ din Franta de acest tip va avea loc din data de 3 pana in 5 octombrie la Clermont-Ferrand in Franta.

Una dintre cele mai importante evenimente de acest gen, "Sommet de l´elevage" se va desfasura in aceasta saptamana, adunand peste 1250 de expozanti, printre care se numara si compania spaniola Agromet care va prezenta noua grapa cu discuri (utilaj cu o latime de lucru de 3 metri).

 

Organizat in centrul Frantei, acest targ este una dintre cele mai bune oportunitati pentru crescatorii de animale din Franta si nu numai, fiind prezentate cele mai cautate si valoroase rase de vaca de carne.

 

Dupa cum ne-au obisnuit deja, organizatorii vor avea grija ca acest eveniment sa inglobeze o serie intrega de activitati precum prezentari de animale, concursuri, innovatii tehnologice, intalniri de afaceri, conferinte, demonstratii cu utilaje dar si un intreg targ de bunatati culinare.

 

Desfasurandu-se pe o suprafata de peste 170.000 de m2, organizatorii estimeaza un total de peste 80.000 de vizitatori pe durata acestu-i eveniment.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu