SIAM 2012 - Targ de Masini si Utilaje Agricole

Siam 2012 este evenimentul cu cea mai mare importanta din sectorul agricol din Maroc si va avea loc din 25 pana in 29 aprilie in localitatea Meknes.

Saptamana viitoare isi va deschide portile unul dintre cele mai reprezentative targuri de masini si utilaje agricole de pe teritoriul nord african. Este vorba despre a 7-a editie a targului SIAM care in doar 7 ani a reusit sa isi castige locul printre cele mai importante evenimente de acest gen din lume.

 

Expozitia dispune de peste 100.000 m2, unde, pe parcursul a 5 zile isi vor prezenta noutatile peste 830 de companii producatoare de masini si utilaje agricole din 37 de tari. La aceasta editie sunt asteptati in jur de 610.000 de vizitatori din toate domeniile agricole: utilaje de pregatire a terenului, utilaje de semanat, tractoare, utilaje de recoltat, de balotat, utilaje viticole, sisteme de irigatii, seminte si diferite tipuri de ingrasaminte, etc.

 

Daca anul trecut tema principala a evenimentului a fost "Agricultura Solidara", in acest an se va pune accent pe dezvoltarea noilor sisteme care sa aduca agricultura la un alt nivel, numele acestei editii fiind "Cercetare si inovatie".

 

Aceasta denumire incadreaza perfect activitatea pe care Agromet o desfasoare deja de peste 20 de ani, perioada in care nu numai ca a avansat odata cu acest sector ci a contribuit din plin la dezvoltarea acestuia. De exemplu, doar in acest an a scos pe piata 2 noi modele de grapa cu discuri, adaptate necesitatii clientilor si o multime de alte inovatii aduse la majoritatea utilajelor pe care le produce.

 

Targul isi va deschide portile incepand de miercuri, 25 aprile orele 9:00 - pana duminica, 29 aprilie, in localitatea Meknes din Maroc.

 

Pentru mai multe informatii accesati pagina oficiala sau descarcati documentele atasate acestui articol.

DESCARCARI
Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu