Indagra 2012

Cel mai important Targ de Masini si Utilaje agricole din Romania este pe punctul de a-si deschide portile. Din 31 octombrie pana in 4 noiembrie sunteti asteptati sa asistati la prezentari, conferinte, demonstratii de utilaje si alte activitati specif

Indagra este recunoscut la nivel international ca fiind unul dintre cele mai importante targuri de agricultura din Europa.

Cu o prezenta in 2011 de 380 de firme expozante si o suprafata totala de peste 30.000 m2, acest eveniment a fost clasat de catre Asociatia Globala a Industriei de Targuri cu categoria 1 de acreditare.


Din totalul companiilor prezente anul trecut, 32% dintre acestea au fost din strainatate, mentinandu-se astfel gradul tot mai mare de internationalizare a evenimentului.


In acest an isi vor prezenta utilajele atat firme din Romania cat si din tari precum Franta, Italia, Spania, Grecia, Polonia, etc. acoperind astfel cele mai importante domenii ale agriculturii.


Vizitatorii vor putea vedea utilaje agricole de lucrare a pamantului, utilaje pentru semanare si echipament saditor, sisteme de irigatii, produse chimice si ingrasaminte, echipamente pentru viticultura si horticultura, utilaje pentru zootehnie, etc.


De asemenea in cadrul targului vor avea loc conferinte, prezentari, noutati tehnologice, concursuri, demonstratii cu utilaje, etc.

 


Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 31 Octombrie - 03 Noiembrie 2012, intre orele 10.00-18.00
• 04 Noiembrie 2012, intre orele 10.00-16.00

Pretul biletului de intrare este de 15 RON.


Pentru a obtine invitatia online faceti click aici.

 

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu