Indagra 2011 se apropie cu pasi repezi

In perioada 19 - 23 octombrie va avea loc cel mai mare Targ International de Masini si Utilaje Agricole pentru agricultura din Romania - INDAGRA 2011.

Au mai ramas putine zile pana se va deschide cel mai mare Targ de Masini si Utilaje Agricole din Romania - INDAGRA 2011.

 

Aceasta este ocazia perfecta pentru a aduce laolalta producatorii si distribuitorii de masini si utilaje agricole cu agricultorii si vizitatorii care sunt interesati de achizitionarea si imbunatatirea propriului parc de utilaje agricole cu cele mai noi tehnologii din acest sector.

 

Pe parcursul celor 5 zile in care va functiona Indagra, se vor sustine mai multe conferinte si cursuri care au ca scop educarea si indrumarea agricultorului in ceea ce priveste inovatiile si noile metode de lucru in diferite sectoare din agricultura.

 

De asemenea vor fi prezenti reprezentanti din sectorul bancar care va vor prezenta posibilitati de finantare pentru proiecte si accesarea de Fonduri Europene pentru dezvoltarea si imbogatirea parcului auto cu noi utilaje si sisteme de lucrare a pamantului.

 

Din experientele anterioare, reprezentantii INDAGRA sustin ca acesta este Targul la care se stabilesc cele mai multe colaborari si parteneriate din Romania, atat pe plan local cat si international, fiind asteptati in jur de 300 de expozanti si zeci de mii de vizitatori.

 

Au confirmat prezenta cei mai mari producatori de masini si utilaje agricole din Europa, din tari precum Spania, Germania, Franta, Olanda, Anglia, Italia, etc.

 

 

Domeniile acoperite de Indagra sunt variate:

 

- utilaje agricole si echipamente pentru irigatii

- utilaje si echipamente folosite in viticultura si pomicultura

- echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare

- distribuitori de seminte si material saditor, ingrasaminte, sere si solarii

- prestatori de servicii financiare si asigurari

- prestatori de servicii de consultanta si formare profesionala in domeniu

- proiectare, distribuire si adaptare si software adaptat

 

 

Orarul de functionare al Targului este urmatorul:

- 19 - 22 Octombrie 2011, intre orele 10.00-18.00

- 23 Octombrie 2011, intre orele 10.00-16.00

 

 Adresa:  Blvd. Marasti, nr. 65-67, Bucuresti-Romania

 

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu