Fima 2012 - Unul dintre cele mai mari Targuri de Masini si Utilaje Agricole

Agromet isi va prezenta ultimele noutati la Salonul International de Agricultura FIMA 2012 in zilele 14-18 februarie, in localitatea spaniola Zaragoza.

Se apropie cu pasi repezi una dintre cele mai importante Expozitii de Masini si Utilaje AgricoleFIMA 2012, fiind recunoscuta ca unul dintre evenimentele de referinta in lumea agriculturii si a inovatiilor tehnologice.
Cu privirea atintita spre viitor, la aceasta editie isi vor face simtita prezenta cei mai importanti producatori din domeniu, prezentand ultimele noutati care vor contribui la dezvoltarea continua a agriculturii.
Pe o suprafata de 140.000 m2 isi vor prezenta utilajele peste 1.300 de companii din 35 de tari de origine. Targul se va desfasura pe parcursul a 5 zile, timp in care toti cei interesati de achizitionarea sau informarea asupra noutatilor isi vor putea prezenta intrebarile si satisface curiozitatile avand la dispozitie cei mai buni specialisti pentru a primi raspunsurile cele mai potrivite.
De asemenea va avea loc un concurs in care vor fi premiate cele mai bune inovatii in ceea ce priveste masinariile din sectorul agricol.
Agromet isi va prezenta cele doua utilaje agricole proaspat scoase din fabrica si care vor aduce un plus in ceea ce priveste economia timpului de executare a lucrarii dar si a resurselor materiale si financiare folosite pentru lucrare. Este vorba despre un nou utilaj viticol (Grapa cu Discuri usoara) si un utilaj folosit pentru curatarea terenului de pietre si bolovani.

DESCARCARI
Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu