Directorul Agromet numit presendinte al FIMA 2014

Alfonso Tajada, directorul companiei spaniole Agromet, a fost numit la sfarsitul anului trecut in functia de presedinte al Comitetul organizator al celui de-al doilea cel mai important targ de agricultura din Europa, FIMA 2014.

FIMA reprezinta platforma perfecta pentru lansarea de noi utilaje si tehnologii in agricultura, fiind o oportunitate perfecta in stabilirea de noi relatii de colaborare cu alte companii in vederea producerii sau distribuirii de masini si utilaje agricole.


Acest salon este cunoscut ca fiind o referinta mondiala pentru cei mai importanti fabricanti si distribuitori de utilaje agricole, an de an marindu-si spatiul expozitional, numarul de expozanti si cel al vizitatorilor.


Numirea in functia de presedinte al Comitetului organizator s-a realizat in luna decembrie a anului trecut in urma propunerii facute de Asociatia Spaniola a Producatorilor si importatorilor de utilaje agricole (ANSEMAT) din care domnul Alfonso Tajada face parte si unde este presedinte al Comisiei Producatorilor de utilaje pentru lucrarea pamantului.


Aceasta decizie vine ca urmare a faptului ca acesta a avut functii de conducere in cadrul FIMA in ultimii 8 ani si a participat ca si expozant in ultimii 20 de ani prin intermediul companiei pe care o detine, Agromet.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu