Cerințele politice conectați nemulțumirile agricole reclamanți de UE-euu

Deși efectivele de animale și agricultură sunt asl mai pierdut cu TTIP, de mobilizările evitată

Utilaje agricole, în special de animale, este una dintre cele mai mari perdanți în acordul negociat european Unicon și Statele Unite ale Americii, care a condus organizațiile agricole nu au posiconado numai împotriva lui, ci să sprijine protestele numite în Europa împotriva acestei TTIP tratat. Cu toate acestea, realitatea este că, în ciuda miilor de protestatari au ieșit în stradă sâmbătă 18, proclamațiile de conținut sau muncă politic "limitat" pe deplin cererile fermierilor, deoarece ceas de un consens între cele două continente viitorul său este în pericol grav. Un pericol care afectează în mod direct securitatea alimentară, să pună în pericol viitorul Demomiaciones de origine și implanteze utilizarea transgenice în întreaga UE prin ușa din spate.

Interesant, în cazul Barcelona, ​​dar și în alte capitale europene, tractoare condus demonstrațiile, dar în spatele lor, ca și în cazul Barcelona, ​​banner-ul principal situat la capul de demonstrației citit "Oameni și planetă nu sunt bune ". Servirea Bruxelles în timpul călătoriei, protestatarii au scandat sloganuri ca "acest tratat vom opri", "nu este un tratat, este o lovitură de stat" sau "nu, nu, nu suntem marfa".

În Madrid, care a avut loc într-o atmosferă de sărbătoare, liderii politici au participat ca coportavoz federal de Equo, Juan Lopez de Uralde; coordonatorul federal de Stânga Unită, Cayo Lara; responsabil de programele de UI, Marga Ferre, sau deputat Marina Albiol, printre altele. Vorbind la mass-media în timpul marșului, Cayo Lara a susținut că TTIP tratat ", în cel mai mare secret" și spune că "rezonabil că a avut o dezbatere națională pe această temă", astfel încât a ridicat "ceea ce se ascund." "Este absolut în detrimentul intereselor țării noastre", a subliniat el. Între timp, Lopez de Uralde a asigurat că TTIP "ar fi un marș uriaș înapoi" drepturile dobândite de către europeni și "un pas înainte către multinaționale în consolidarea puterii sale împotriva statelor și împotriva de oameni. " "Este un tratat împotriva democrația este un tratat împotriva societății, împotriva mediului și este un tratat care nu ar trebui să intre în vigoare", a subliniat el.

De asemenea, secretarul general al CCOO din Catalonia, Joan Carles Gallego a spus, a declarat Efe că tratatul "urmărește să armonizeze Legea și Normele de jos a facilita îndeplinirea de multinaționale și a pus presiune asupra drepturilor de muncă" .

Dar agricultura și creșterea animalelor, nu nimic ... cu excepția unui cuplu de tractoare, aparent, a colorat, dar lăsând la o parte realitatea dură care acest sector va reprezenta un acord aprobat subminează fundamentele un model de producție care a luat mulți ani și efort pentru a se dezvolta.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu