Agromet si-a facut simtita prezenta si la Targul de Utilaje Agricole din Maroc.

La mijlocul lunii decembrie a avut loc Targul de Masini si Utilaje Agricole din Maroc, organizat in localitatea Agadir.

O delegatie cu reprezentanti a diferite companii spaniole producatoare de masini si utilaje agricole s-a deplasat in Maroc pentru a participa la Targul Agricol Sifel, care a avut loc in localitatea Agadir.

 

Prezenta acestor producatori a fost coordinata de catre Asociatia Spaniola de Producatori-Exportatori de Masini si Utilaje Agricole, Sisteme de irigatii, Echipamente pentru Agricultura si Horticultura (AGRAGEX), impreuna cu Institutul Spaniol de Comert Exterior (ICEX).

 

Printre utilajele agricole prezente, Agromet a iesit in evidenta cu utilajele de pregatire a solului, care sunt produsul de top al companiei spaniole. Printre cele mai apreciate s-au numarat utilajele adaptate si folosite cu succes in viticultura: Combinatorul pentru vita de vie, Grapa cu discuri, Scarificatorul usor, etc.

 

Cu ocazia acestor targuri, obiectivul principal al companiei noastre este acela de a ajunge la cat mai multi agricultori si de a ne creste posibilitatile de colaborare cu diferiti distribuitori de masini si utilaje agricole din cat mai multe tari.

 

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu