Agromet prezinta noua Grapa cu Discuri - DISCOFLEX

Cu ocazia deschiderii Salonului International de Masini Agricole (FIMA), Agromet isi va prezenta noul model de Grapa cu discuri - DISCOFLEX

Cand au mai ramas doar cateva zile pana la evenimentul care marcheaza drumul pe care trebuie sa il urmeze  tehnologiile care se vor utiliza in viitor, compania Agromet a decis sa ofere mai multe informatii cu privire la utilajele pe care le va prezenta la FIMA 2012.

 

Unul dintre acestea este Grapa cu discuri. Este vorba despre noul model – DISCOFLEX - care este dezvoltat pe un sasiu mai usor decat cel anterior si dispune de un nou sistem de sustinere si arcuire a bratelor. Datorita modificarilor aduse, s-a redus greutatea acestuia, diminuand astfel incarcatura suportata de tractor, lucru reflectat in consumul mai mic al acestuia.

 

Datorita eficientei sale in pregatirea terenului la suprafata si a capacitatii de a lucra o suprafata mare de teren cu efort minim, este utilizat de cele mai multe ori dupa recolta, fiind capabil sa lase terenul pregatit de o noua cultura printr-o singura trecere a tractorului. De asemenea este indicat pentru maruntirea pamantului dupa aratura, putand fi dotat cu tavalugi de diferite tipuri.

 

Acesta este fabricat si la dimensiuni reduse, fiind perfect adaptabil lucrarilor de pregatire a terenului in viticultura si pomicultura.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu