Agromet participa la Mecamaïs

Producatorul spaniol de utilaje agricole va realiza aceasta saptamana mai multe demonstratii in camp, prezentand agricultorilor francezi ultimele tehnologii din domeniu.

Agromet va lua parte la evenimentul Mecamaïs, unde va face demonstratii in camp cu o serie de utilaje agricole printre care amintim combinatorul agricol si grapa cu discuri.

 

Acest eveniment se va desfasura in ziua de joi, 11 octombrie 2012, in localitatea franceza Hagetmai din regiunea Aquitaine si este organizata de catre CUMA (Cooperativa pentru Utilizarea Masinilor Agricole) cu obiectivul de a le prezenta agricultorilor francezi diferite tehnologii de lucrare a terenului.

 

Se va pune accent pe metodele de cultivare a porumbului si se vor discuta teme precum inovatiile tehnologice si noile tehnici de lucrare a pamantului.

 

Vor fi organizate mai multe ateliere tehnice, fiecare avand o tema principala precum: tehnica agricola, recoltarea si transportul cerealelor, lucrarea pamantului, semanarea, gestiunea straturilor de sol si fertilizantilor, utilajele agricole specifice, etc.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu