Agromet face demonstratii agricole in Franta (Rennes)

Luna trecuta a avut loc a 25-a editie a Salonului International al Agriculturii. Peste 100.000 de vizitatori au asistat la demonstratiile cu masini si utilaje agricole.

Targurile agricole sunt evenimente care castiga teren cu fiecare editie care trece. In fiecare an organizatorii acestor evenimente ne informeaza ca numarul de expozanti si de vizitatori este in crestere fata de editia anterioara.

 

Agromet este una dintre companiile care face tot posibilul sa isi expuna produsele la cat mai multe evenimente de acest gen. Producatorul spaniol de masini si utilaje agricole considera ca pentru a convinge agricultorul de calitate produsului tau, trebuie sa ii demonstrezi ca trebuie sa il cumpere.

 

Pentru a facilita acest lucru, Agromet isi prezinta utilajele agricole cu ajutorul demonstratiilor pe teren. Noi credem ca aceasta este cea mai eficienta metoda de a-i arata agricultorului cata nevoie are de noile tehnologii din lumea constructiei de utilaje agricole.

 

Luna trecuta, Agromet a fost prezenta in Franta pentru a face demonstratii pe teren cu utilajele agricole pe care le produce. Aceste demonstratii s-au facut in apropierea localitatii Rennes, si au fost prezenti producatori de masini si utilaje agricole de renume mondial.

 

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu