Agromet In Lumea Blogurilor

Cu ajutorul acestui instrument de informare, veti avea acces la toate noutatile din domeniul agriculturii.

Pentru a fi la indemana oricarui agricultor, am decis sa creem un blog care sa va tina la curent cu cele mai noi informatii din lumea agriculturii si cu cele mai noi inovatii aduse utilajelor agricole.

Blogul a fost creat de mai bine de o luna, insa l-am facut public doar acum deoarece vroiam sa aducem in fata dumneavoastra informatie solida si de cea mai buna calitate.

Pe acest blog, puteti gasi informatii folositoare oricarui agricultor.

Pentru a nu fi nevoiti sa cautati de fiecare data blogul, va recomandam sa va abonati la acesta, astfel veti primi informatia proaspata, direct pe adresa dumneavoastra de email.
Mai trebuie sa stiti ca nu obisnuim sa enervam abonatii nostri cu mailuri zilnice, postand maxim 2 articole pe saptamana.

In primul rand dorim sa oferim informatii actualizate in ceea ce priveste evolutia preturilor cerealelor, atat pe piata internationala dar mai ales pe piata din Romania, starea vremii si eventualele schimbari, targuri, prezentari si evenimente agricole si modificari de legi care ne pot afecta.

Acest blog este conectat cu toate celelalte profile ale noastre, Facebook, Twitter, Picasa, Flickr, Youtube, etc., astfel ca va fi usor sa pastrati legatura cu noi pentru orice nelamurire pe care o aveti.

De asemenea este bine stiut faptul ca echipa Agromet va sta la dispozitie pentru orice intrebare din domeniul agricol, pe care o puteti avea, cu ajutorul zonei special dedicate intrebarilor si anume "Coltul Agricultorului".

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu