Agro Expo Bucovina isi deschide portile

Cel mai mare targ de agricultura din Moldova isi deschide portile tuturor vizitatorilor. Pe parcursul a 3 zile (16, 17 si 18 martie), mai multe companii producatoare de masini si utilaje agricole, isi vor expune noutatile in fata celor prezenti.

AgroExpo Bucovina este un targ complex care cuprinde mai multe domenii din agricultura, avand expozanti din sectoare precum:

 

- industria alimentara (aparatura cu tehnologie de ultima ora pentru industria alimentara, esente, arome si o intreaga gama de produse traditionale pe care visitatorii le pot gusta si cumpara)

- agricultura (masini si utilaje agricole, forestiere, unelte agricole, ingrasaminte, material saditor, echipamente pentru irigatii, etc.)
- apicultura si tratamente pentru albine

- sisteme de distributie a hranei pentru animale

- tratamente si medicamente de uz veterinar

- consultanta in accesarea fondurilor europene de dezvoltare, etc.


De asemenea, acest targ agricol este recunoscut pentru expozitiile de animale, la care sunt prezentate cele mai frumoase exemplare, oferindu-se premii si diplome la fiecare categorie.


Targul este organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, fiind situat pe Calea Unirii, Nr 27 B, Suceava, Romania si avand un program cu publicul de la orele 10:00 pana la 18:00.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu