Agriplanta 2012 - Demonstratii utilaje agricole

Agriplanta este unul dintre cele mai apreciate targuri agricole si se va desfasura in perioada 7-10 iunie in localitatea Fundulea din judetul Calarasi.

Agriplanta imbina in mod original expozitia in camp de utilaje si imputuri pentru agricultura, demonstratii cu masini agricole comentate de catre specialisti si loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole.

 


Cu toate ca prima editie a acestui eveniment a avut loc anul trecut, inca de la deschiderea oficiala acesta a avut mare priza la public datorita formatului sau unic. Cu totii suntem de acord ca cele mai apreciate informatii sunt cele venite in plan practic si nu in plan teoretic.


Acesta este si conceptul care aduna in jurul acestui eveniment aproximativ 100 de expozanti din peste 10 tari. La aceasta editie a Agriplanta vor fi prezentate 20 de loturi demonstrative si vor avea loc 15 demonstratii comentate cu utilaje agricole de lucrare a solului.


In acest an sunt asteptati peste 5.500 de vizitatori din toate partile Romaniei si nu numai. Pentru a beneficia de invitatii puteti accesa zona de pe pagina web a Agriplanta sau le puteti primi direct la intrarea in expozitie. Pentru a consulta programul evenimentelor, dati click aici.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu