Semi-combinator usor, rabatabil orizontal, cu 3 randuri de trupite
Semi-Combinator  Usor Rabatabil Orizontal cu 3 Randuri de Trupite

Semi-Combinator Usor Rabatabil Orizontal cu 3 Randuri de Trupite

Utilaj agricol recomandat pentru lucrarea solului la o adancime cuprinsa intre 12 si 20 cm, cu ajutorul unor brate rigide. Acestea sunt montate pe un suport flexibil, cu arc simplu pentru o adaptare perfecta la teren. Sasiu are un profil de 80x80x8.

Noile sisteme de rabatare si fixare cu ajutorul cilindrului hidraulic, ii ofera agricultorului un control total asupra utilajului.

Vezi toata informatia

Caracteristici tehnice:

Brat (trupita) de 25x25 cm
Adancime de lucru: 12 -20 cm.
Sasiu cu profil structural de 80x80x8
Distanta intre brate: 250 mm
Distanta intre randurile de brate: 750 mm
Distanta de la sol la suport: 490 mm
Distanta de la sol la sasiu: 580 mm
Nivelatoare cu diamentrul de 400 mm cu bucsa oscilanta

Ungerea
A se unge periodic urmatoarele puncte ale utilajului:

  • Punctele de rotatie ale bratelor
  • Ansamblul de rulmenti si garnituri de la imbinarile axului

Imbinarile
Se recomanda revizuirea punctelor de inchidere a suruburilor dupa primele doua ore de munca, iar dupa aceea revizii periodice.

Curatenie si control antioxidare
Periodic (dupa fiecare utilizare sau la finalul fiecarei campanii) este indicat sa spalati echipamentul si cel putin o data pe an sa ii faceti o revizie si sa revopsiti acele puncte care prezinta urme de oxidare.
Aceste munci de intretinere se vor face cu utilajul desprins de tractor si sprijinit intr-o maniera cat mai stabila pe sol.

Reparatii si inlocuiri
Varfurile de lucru ale bratelor se deterioreaza si se consuma, ele trebuind sa fie inlocuite. Ca si norma generala, este cel mai indicat sa le inlocuiti in ateliere specializate si evitati sa lucrati sub utilajul suspendat. Daca din orice circumstante hotarati sa schimbati varfurile bratelor cu echipajul suspendat, este bine sa respectati urmatoarele indicatii:

  • Franati corespunzator tractorul pe un teren plan si puneti piedici la roti pentru a evita orice miscare neprevazuta al tractorului.
  • Ridicati sistemul hidraulic la maxim si fixati-l in acea pozitie.
Pozitionati elemente de sprijin suficiente pentru a evita caderea utilajului in cazul in care cedeaza sistemul hidraulic al tractorului.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu