Semi-combinator pentru viticultura
Semi-Combinator Standard pentru Vita de Vie

Semi-Combinator Standard pentru Vita de Vie

Acest utilaj este recomandat pentru pregatirea pamantului in vita de vie, fiind perfect adaptabil latimii dintre randurile vitei de vie, datorita structurii si latimii sale extensibile.

 

Bratul sau de 30x30 montat pe un suport cu dublu arc si un sistem de ridicare verticala, ii ofera acestui utilaj o adaptare perfecta la orice tip de vita de vie sau livezi.

Vezi toata informatia

Caracteristici tehnice:

Brate (trupite) de 30x30 cm
Adancime de lucru: 15 -22 cm.
Sasiu cu profil structural de 80x80x8 cm
Distanta intre brate: 250 mm
Distanta intre randurile de brate: 700 mm
Distanta de la sol la suport: 560 mm
Distanta de la sol la sasiu: 650 mm
Tavalug cu diamentrul de 320 mm cu bucsa oscilanta

Ungerea
A se unge periodic urmatoarele puncte ale utilajului:

  • Punctele de rotatie ale bratelor
  • Ansamblul de rulmenti si garnituri de la imbinarile axului

Imbinarile
Se recomanda revizuirea punctelor de inchidere a suruburilor dupa primele doua ore de munca, iar dupa aceea revizii periodice.

Curatenie si control antioxidare
Periodic (dupa fiecare utilizare sau la finalul fiecarei campanii) este indicat sa spalati echipamentul si cel putin o data pe an sa ii faceti o revizie si sa revopsiti acele puncte care prezinta urme de oxidare.
Aceste munci de intretinere se vor face cu utilajul desprins de tractor si sprijinit intr-o maniera cat mai stabila pe sol.

Reparatii si inlocuiri
Varfurile de lucru ale bratelor se deterioreaza si se consuma, ele trebuind sa fie inlocuite. Ca si norma generala, este cel mai indicat sa le inlocuiti in ateliere specializate si evitati sa lucrati sub utilajul suspendat. Daca din orice circumstante hotarati sa schimbati varfurile bratelor cu echipajul suspendat, este bine sa respectati urmatoarele indicatii:

  • Franati corespunzator tractorul pe un teren plan si puneti piedici la roti pentru a evita orice miscare neprevazuta al tractorului.
  • Ridicati sistemul hidraulic la maxim si fixati-l in acea pozitie.
Pozitionati elemente de sprijin suficiente pentru a evita caderea utilajului in cazul in care cedeaza sistemul hidraulic al tractorului.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu