Combinator fix cu sape, din 3 corpuri
Combinator agricol fix,  cu 3 randuri de sape

Combinator agricol fix, cu 3 randuri de sape

Utilaj agricol adecvat pentru pregatirea solului la plantare, cu o adâncime de lucru de la 8 la 12 cm. Dotat cu brate flexibile de 45x12, montate pe un şasiu dublu, cu profil structural de 60x60x5.

Vezi toata informatia

MODEL: CQ2.5-3H CQ3.0-3H CQ3.5-3H CQ4.0-3H
Lungime brate (mm): 530 530 530 530
Latime  (m): 2,5 3,0 3,5 4,0
Adancime de lucru (m): 8-12 8-12 8-12 8-12
Putere recomandata (CP): 60 60-75 70-80 80-95

Ungerea
A se unge periodic urmatoarele puncte ale utilajului:

  • Punctele de rotatie ale bratelor
  • Ansamblul de rulmenti si garnituri de la imbinarile axului

Imbinarile
Se recomanda revizuirea punctelor de inchidere a suruburilor dupa primele doua ore de munca, iar dupa aceea revizii periodice.

Curatenie si control antioxidare
Periodic (dupa fiecare utilizare sau la finalul fiecarei campanii) este indicat sa spalati echipamentul si cel putin o data pe an sa ii faceti o revizie si sa revopsiti acele puncte care prezinta urme de oxidare.
Aceste munci de intretinere se vor face cu utilajul desprins de tractor si sprijinit intr-o maniera cat mai stabila pe sol.

Reparatii si inlocuiri
Varfurile de lucru ale bratelor se deterioreaza si se consuma, ele trebuind sa fie inlocuite. Ca si norma generala, este cel mai indicat sa le inlocuiti in ateliere specializate si evitati sa lucrati sub utilajul suspendat. Daca din orice circumstante hotarati sa schimbati varfurile bratelor cu echipajul suspendat, este bine sa respectati urmatoarele indicatii:

  • Franati corespunzator tractorul pe un teren plan si puneti piedici la roti pentru a evita orice miscare neprevazuta al tractorului.
  • Ridicati sistemul hidraulic la maxim si fixati-l in acea pozitie.
Pozitionati elemente de sprijin suficiente pentru a evita caderea utilajului in cazul in care cedeaza sistemul hidraulic al tractorului.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu