Combinator rabatabil vertical (3 randuri de trupite)
Combinator rabatabil vertical in 3 randuri

Combinator rabatabil vertical in 3 randuri

Acest combinator agricol este un utilaj agricol indicat pentru lucrarile de pregatire a solului, cu o adancime de lucru de 30 - 35 cm si dotat cu brate rigide, montate pe un suport flexibil, cu arc dublu pentru o adaptare perfecta la teren.

Sasiul montat in romb (profil de 100x100), noile organe active mai robuste si traversele intarite dintre randuri, sunt raspunsul pentru cresterea de putere a tractoarelor din ultimii ani.

Noile sisteme de rabatare si fixare cu ajutorul cilindrului hidraulic, ii ofera agricultorului un control total asupra utilajului.

Vezi toata informatia

MODEL: C11PH-3V-R C13PH-3V-R
Numar brate (trupite): 19 21
Latime lucru (m): 5,7 6,3
Putere recomandata (CP): 280-300 300-330
Greutate (kg): 3300 3600

Ungerea
A se unge periodic urmatoarele puncte ale utilajului:

  • Punctele de rotatie ale bratelor
  • Ansamblul de rulmenti si garnituri de la imbinarile axului

Imbinarile
Se recomanda revizuirea punctelor de inchidere a suruburilor dupa primele doua ore de munca, iar dupa aceea revizii periodice.

Curatenie si control antioxidare
Periodic (dupa fiecare utilizare sau la finalul fiecarei campanii) este indicat sa spalati echipamentul si cel putin o data pe an sa ii faceti o revizie si sa revopsiti acele puncte care prezinta urme de oxidare.
Aceste munci de intretinere se vor face cu utilajul desprins de tractor si sprijinit intr-o maniera cat mai stabila pe sol.

Reparatii si inlocuiri
Varfurile de lucru ale bratelor se deterioreaza si se consuma, ele trebuind sa fie inlocuite. Ca si norma generala, este cel mai indicat sa le inlocuiti in ateliere specializate si evitati sa lucrati sub utilajul suspendat. Daca din orice circumstante hotarati sa schimbati varfurile bratelor cu echipajul suspendat, este bine sa respectati urmatoarele indicatii:

  • Franati corespunzator tractorul pe un teren plan si puneti piedici la roti pentru a evita orice miscare neprevazuta al tractorului.
  • Ridicati sistemul hidraulic la maxim si fixati-l in acea pozitie.
Pozitionati elemente de sprijin suficiente pentru a evita caderea utilajului in cazul in care cedeaza sistemul hidraulic al tractorului.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu