Combinator rabatabil vertical cu 2 randuri de trupite
Combinator agricol - rabatabil vertical (2 randuri)

Combinator agricol - rabatabil vertical (2 randuri)

Combinatorul agricol este un utilaj agricol indicat pentru prepararea solului, avand o profunzime de lucru cuprinsa intre 30 si 35 cm. 

Este dotat cu o serie de brate rigide, montate pe un suport flexibil, cu arc dublu pentru o adaptare perfecta la teren. Sasiul montat in romb (profil de 100x100), noul cap mai robust si traversele intarite intre randuri, sunt raspunsul pentru cresterea de putere a tractoarelor din ultimii ani.

Noile sisteme hidraulice de rabatare si fixare ii ofera agricultorului un control total asupra utilajului, facandu-l in acelasi timp extrem de usor de transportat pe drumurile publice.

Vezi toata informatia

MODEL: C19PV-2H-R C21PV-2H-R
Nr. Brate (trupite): 19 21
Latime de lucru (m): 5,7 6,3
Putere recomandata (CP): 260-290 290-320
Greutate (kg): 2900 3200

Ungerea
A se unge periodic urmatoarele puncte ale utilajului:

  • Punctele de rotatie ale bratelor
  • Ansamblul de rulmenti si garnituri de la imbinarile axului

Imbinarile
Se recomanda revizuirea punctelor de inchidere a suruburilor dupa primele doua ore de munca, iar dupa aceea revizii periodice.

Curatenie si control antioxidare
Periodic (dupa fiecare utilizare sau la finalul fiecarei campanii) este indicat sa spalati echipamentul si cel putin o data pe an sa ii faceti o revizie si sa revopsiti acele puncte care prezinta urme de oxidare.
Aceste munci de intretinere se vor face cu utilajul desprins de tractor si sprijinit intr-o maniera cat mai stabila pe sol.

Reparatii si inlocuiri
Varfurile de lucru ale bratelor se deterioreaza si se consuma, ele trebuind sa fie inlocuite. Ca si norma generala, este cel mai indicat sa le inlocuiti in ateliere specializate si evitati sa lucrati sub utilajul suspendat. Daca din orice circumstante hotarati sa schimbati varfurile bratelor cu echipajul suspendat, este bine sa respectati urmatoarele indicatii:

  • Franati corespunzator tractorul pe un teren plan si puneti piedici la roti pentru a evita orice miscare neprevazuta al tractorului.
  • Ridicati sistemul hidraulic la maxim si fixati-l in acea pozitie.
Pozitionati elemente de sprijin suficiente pentru a evita caderea utilajului in cazul in care cedeaza sistemul hidraulic al tractorului.

Adaugati un nou comentariu
Adaugati un nou comentariu